Irinel Columbeanu, cu bere la doză în buzunar și cafea la plic în mână

0

Acum câțiva ani, nu ai fi crezut niciodată că o să-l vezi așa pe excentricul Irinel Columbeanu, un obișnuit al evenimentelor mondene, mereu în compania unor băuturi fine și femei frumoase, plimbate cu mașini scumpe. Luxul pare că nici nu a existat în viața ex-milionarului, care acum se plimbă cu mașini lovite, bea bere la doză și cafea la plic.

Pare că s-a întors roata pentru Irinel Columbeanu, care acum s-a învățat cu viața de om modest, după ce ani la rând a trăit mai ceva ca un prinț în palatal său de la Izvorani.

Cu greu îl mai poți recunoaște pe cel mai excentric milionar din România, care se scălda în urmă cu ceva ani în bunăstare. Acum, Iri își face singur cumpărăturile. Cu berea îndesată în buzunar și câteva pliculețe de cafea în mână, așa a fost surprins ex-milionarul, ieșind dintr-un magazin din Pipera, potrivit Click!

S-a urcat în maşina sa Mercedes cu care, în urmă cu mulți ani, făcea furori, dar care astăzi arată ca și când ar fi în drum spre casare, fiind vizibil lovită.

După o viață de om la Palat, cu angajații săi și afaceri ce i-au adus la un moment dat o avere de 70 de milioane de euro, iată că acum Irinel Columbeanu stă în chirie, într-un aparatament din cartierul Colentina al Capitalei.

Cu toate că viața lui s-a schimbat la 180 de grade, Irinel Columbeanu pare mai puternic ca niciodată. În rarele apariții la TV din ultima vreme, nu s-a plâns de traiul de acum.

Irinel Columbeanu, în oraș cu mașină lovită
Iri Columbeanu aproape că a devenit de nerecunoscut. Îmbrăcat cu o geacă neagră din piele, blugi şi pantofi sport, dar “regulamentar” cu mască, așa cum o cere pandemia, Irinel s-a dus la mașină după scurta vizită la supermarket, după bere la doză și cafea la plic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata