Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

Iubitul Alexandrei Măceşanu rupe tăcerea după ce părinţii fetei au cerut să fie audiat la DIICOT

0 2.157

Familia Alexandrei Măceşanu cere de urgenţă audierea iubitului fetei la DIICOT. Tânărul trebuia să se întâlnească cu Alexandra la liceu în ziua dispariției, însă nu s-au mai întâlnit pentru că Gheorghe Dincă a răpit-o. Iubitul a vorbit la România TV despre dispariţia Alexandrei.

„Probail vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi probail vor să afle ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema … n.red.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei la România TV.

Familia Alexandrei cere prin intermediul avocatului Aurel Moldovan ca un martor-cheie să fie audiat de procurori. Este vorba despre prietenul adolescentei. Avocatul a depus o cerere în acest sens la DIICOT.

„Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare (…). Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a spus avocatul Aurel Moldovan la România TV.

Citeste si: Mărturii cutremurătoare ale fetei sechestrate şi violate în Alexandria: A zis că degeaba mă opun, că el o s-o facă şi fără voia mea

Tânăra de 19 ani sechestrată și violată într-un apartament din Alexandria povestește coșmarul prin care a trecut. Fata a mărturisit cu lacrimi în ochi cum a ajuns să fie sechestrată în apartamentul individului și cum a reușit să-i alerteze pe polițiștii care au ajuns la ea în numai 20 de minute.

Fata a povestit că l-a cunoscut e agresor la un botez, apoi el a căutat-o pe Facebook şi i-a propus să se întâlnească.

„Mi-a trimis mesaj, am continuat să vorbim. Aseara m-a cautat, m-a intrebat daca pot sa ies sa ma vad cu el. Am zis „da”. Nu stiam ce are el in gand. Am avut in gand sa fug si sa tip, la ora aia nu era nimeni pe strada si pe scari. (…) Am incercat sa il imping, a zis ca degeaba ma opun ca el o sa o faca. Si cu, si fara apobarea mea. Mi-a spus ca o sa ma bata daca stau incordata”, a povestit adolescenta.

Fata a povestit şi cum a reuşit să-l păcălească pe agresor şi să sune la Poliţie.

„El imi luase telefonul. L-am rugat sa nu dormim in aceeasi camera şi m-a dus in camera mamei lui si mi-a dat telefonul. Cred ca prinsese incredere in mine. Îmi era frica si auzisem si de cazul Caracal si de asta am sunat la Politie. Am spus adresa unde ma aflu, mi-au vorbit frumos. in 10 minute au ajuns. Era o fata de la Politie si spunea sa stau linistita ca o sa fie totul bine, ca sunt pe drum”, a mai spus victima.

loading...
Sursa: romaniatv.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata