Iulia Albu Și Mike Iacob, Despărțiți După America Express. Agresivitatea A Fost Prea Mult–citeste in comentariu

După ce primele episoade ale emisiunii „America Express” au fost difuzate, telespectatorii Antena 1 i-au sărit în cap lui Mike, pe care îl acuză că o maltratează și o umilește pe Iulia Albu la fiecare pas. Prezentatoarea Antena Stars recunoaște că iubitul său a fost agresiv la filmări și face și a mai făcut o dezvăluire uluitoare. După filmările America Express, după întoarcerea în România, Iulia Albu i-a făcut bagajele iubitului și i le-a pus la ușă.

Telespectatorii, nervoși pe Mike
Din cauza aceasta, după difuzarea primelor două ediții America Express, telespectatorii au luat foc pe pagina socială a emisiunii. Cu toții sunt efectiv îngroziți și îl fac praf pe iubitul criticului de modă, ajungând să spună că Iulia e ”terminată psihic”, din cauza lui, pentru că o umilește în permanență și e foarte agresiv cu ea. În urma acestui val de ură pornit împotriva iubitului său, creatoarea de modă s-a despărțit de el o perioadă.

Iulia Albu a declarat: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.”

Mike a fost agresiv doar verbal, nu și fizic
Cu toate că relația lor a trecut prin momente tensionate, cei doi au reușit să se împace. Iulia Albu a subliniat că nu au existat agresiuni fizice, ci doar verbale. Acest aspect a fost crucial pentru decizia de a da o șansă relației lor. „Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost.

Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm.

Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu a jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”, a mai spus Iulia Albu.

În concluzie, relația dintre Iulia Albu și Mike Iacob a fost pusă la încercare în emisiunea „America Express”, iar comportamentul agresiv al lui Mike a cauzat tensionări și controverse. Cu toate acestea, cei doi au reușit să depășească momentele dificile și să își continue povestea de iubire.

Lasă un comentariu