Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant pentru români: „Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi”

De Ziua Naţională a României Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj plin de emoţie. Celebrul actor a dorit să le mulţumească tuturot fanilor săi români pentru susţinerea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului.

De la volanul unei mașini sport, Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj, în timp ce asculta Imnul național al României. Pentru că ştie că este foarte iubit de români, a dorit ca şi aceştia să vadă aprecierea pe care el o simte pentru ţara noastră, astfel a făcut o urare cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

„Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți”, a spus Jean-Claude Van Damme.

Jean-Claude Van Damme, alături de Dani Mocanu în România
În urmă cu câteva luni, celebrul actor a vizitat câteva zile ţara noastră. Se pare că, Dani Mocanu a avut grijă ca şederea acestuia să fie cât mai plăciută.

Pe o platformă socială, Dani Mocanu a încărcat un videoclip în care apare alături Jean – Claude Van Damme, sărutându-l pe frunte, părintește. În tot acest timp, actorul îi ascultă ultima piesă pe care artistul a lansat-o de curând și care a ajuns imediat pe locul 1 în Trendingul românesc de pe Youtube. Pe platforma TikTok, Dani Mocanu a încărcat un videoclip alături de celebrul actor, iar oamenii au reacționat imediat. Evident, nici Dani Mocanu nu a stat cu mâinile în sân și a ținut să transmită un mesaj.

”E lumea plină de invidie și e normal să scoată vorbe urâte la adresa ta atunci când Dumbezeu te-a făcut valoare! În fine, îmi văd de treaba mea”, este mesajul scris de Dani Mocanu la postarea de pe TikTok.

Pe contul de Youtube al lui Dani Mocanu, artistul a încărcat un videoclip în care apare în timp ce îl ține de umăr pe celebrul actor Van Damme și îi face o dedicație specială, live, chiar în holul unui hotel. Din imagini se poate observa că actorul este chiar încântat de prezența cântărețului. Recent, Van Damme a fost filmat într-un autoturism în timp ce se afla în prezența mai multor bărbați și se distrau pe ritmuri de manele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata