Juratul de la Vocea României, dat afară din emisiune! Detalii despre scandalul care putea să îi încheie cariera–citeste in comentariu

Juratul de la Vocea României, la un pas de a fi dat afară din emisiune! Tudor Chirilă căci despre el vorbim, este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. De când este antrenor în show-ul de talente, publicul l-a putut cunoaște mai bine. Recent însă, a ieșit la iveală un detaliu despre care nimeni nu știa. Cântărețul a fost la un pas de a-și pierde scaunul în urma unui scandal.

Tudor Chirilă face parte din producția de la ProTV de ani buni. De altfel acesta este unul dintre cei mai doriți jurați, ba chiar a reușit să câștige multe trofee alături de concurenții lui. Pe lângă calitățile incontestabile, artistul a reușit să creeze și multe controverse de-a lungul timpului din cauza modului sincer în care s-a exprimat. A spus mereu lucrurilor pe nume fără să îl intereseze ce repercursiuni ar putea avea vorbele sale.

Tudor Chirilă la Vocea României

Juratul de la Vocea României, dat afară din emisiune

Acum ceva vreme, între Tudor Chirilă și Irina Rimes a existat un conflict pe platourile de filmare. Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au aruncat cuvinte grele chiar de față cu producătorii show-ului. La momentul respectiv s-a vorbit de faptul că șefii postului de pe Pache Protopopescu s-ar fi gândit să îl dea afară. Ba mai mult, auzind aceste lucruri, patronii de la Kanal D i-au făcut imediat o ofertă. În cele din urmă, situația s-a calmat, iar artistul a rămas pe scaunul lui de jurat de la Vocea României.

În cadrul unui interviu, Irina Rimes a vorbit despre momentul în care Tudor Chirilă a făcut-o să plângă. Artista a recunoscut că scena a fost extrem de tensionată, iar cuvintele pe care le-au folosit nu au fost deloc potrivite.

„Tudor era așa și în afara filmărilor. Poate uneori mai punem niște gaz, adică ducem un pic la extremă. Și el m-a făcut să plâng. Nu am avut o discuție parte în parte. Am avut o discuție de față cu toată lumea. Am folosit cuvinte care nu trebuiau folosite, de față cu producția.

Ne-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, nu cred că a plâns, dar era enervat și el. Apoi ne-am dus în platou. Pe urmă, ne-am cerut scuze. Dar la Vocea României, după cinci minute trebuie să uiți tot”, a declarat Irina Rimes, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

Lasă un comentariu