Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Cuplul Regal a atras toate privirile

0

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Marți, 28 septembrie, a avut loc premiera filmului „No Time to Die”, al cincilea și ultimul cu Daniel Craig în rolul James Bond. Premiera a fost transmisă de la Londra în exclusivitate pe Facebook. Prezenți la eveniment au fost Prințul William și Kate Middleton, care a avut o apariție extraordinară, dar și Camilla Parker-Bowles și Prințul Charles.

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Cuplul Regal a atras toate privirile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la premiera James Bond. Ducesa de Cambridge a participat la premiera filmului „No Time to Die”, din seria James Bond. Kate Middleton a fost însoțită de Prințul William, iar alături de ei au venit și Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles. Kate a arătat incredibil pe covorul roșu, iar fanii regali au fost încântați să o vadă pe Ducesa de Cambridge purtând o ținută uimitoare. Soția prințului William a purtat o rochie aurie, cu capă și încrustată cu paitele, semnată de designerul Jenny Packham. Piesa vestimentară costă în jur de 4000 de dolari.

Ceea ce a surprins, însă, a fost culoarea rochiei. Kate poartă de regulă culori pastel în anotimpul cald și culori precum verde smarald, albastru regal ori grena în anotimpul răcoros. De data aceasta, însă, a ales să poarte auriu, care, de regulă, simbolizează bogăție, optimism, tradiție – atribute ale monarhiei.

Și-a purtat părul într-un stil updo super chic, accesorizând rochia cu cerceii aurii în formă de disc. Trăsăturile ei uimitoare au fost evidențiate de un machiaj subtil, dar strălucitor. La rândul lui, Prințul William, a îmbrăcat un costum veritabil, asemenea unui Bond.

Camilla Parker, 74 de ani, a uimit purtând o rochie cu mărgele de culoare albastru pal, pe care a accesorizat-o cu o broșă. Între timp, Prințul Charles, 72 de ani, a ales un costum negru, asortandu-se cu fiul său, William.

Cei patru membri ai Casei Regale s-au întâlnit cu directorii superiori ai filmului, cu regizorul, Cary Joji Fukunaga, dar și cu actorii din distribuție, inclusiv cu Daniel Craig. Lungmetrajul trebuia să aibă premiera în aprilie 2020, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost amânată de mai multe ori. Filmul „No Time to Die” va rula în cinematografele europene, inclusiv în cele românești, începând din 30 septembrie.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide