Klaus Iohannis l-a sunat pe Volodimir Zelenski. Ce i-a spus presedintele Romaniei la telefon

Klaus Iohannis a purtat o discutie telefonica cu presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, duminica, 13 martie 2022. Presedintele Romaniei a tinut sa faca publica discutia lor, chiar ptin intermediul retelelor de socializare.

Razboiul din Ucraina se desfasoara de 18 zile. Duminica, 13 martie 2022, presedintele Klaus Iohannis l-a sunat pe Volodimir Zelenski si au pus la punct mai multe aspecte importante.

Mai exact, președintele Klaus Iohannis l-a asigurat pe șeful de stat ucrainean că ţara noastră va susţine într-un totul Ucraina, atât la nivel bilateral, cât şi la nivelul UE, astfel că nu există vreun dubiu privind acest aspect.

Klaus Iohannis nu s-a sfiit și imediat după ce conversația telefonică s-a închis, el a decis să expună populației ceea ce a discutat cu Volodimir Zelenski, chiar prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am avut o discuţie la telefon cu preşedintele Zelenski. L-am asigurat de întreaga susţinerea din partea României pentru Ucraina, atât la nivel bilateral, cât şi în Uniunea Europeană. Hub-ul umanitar de la Suceava deja a început să ofere primele ajutoare. Vom avea grijă de toţi cetăţenii ucraineni care ajung în România”, a scris Klaus Iohannis, duminică pe Twitter.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata