La 10 ani de la divorț, Mădălin Ionescu spune adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fosta soție

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile.

Însă prezentatorul TV a mai avut o căsnicie înainte, ce a durat 14 ani.

Mădălin Ionescu a explicat care este motivul real pentru care a divorțat de fosta soție.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 10 ani și au o familie extrem de frumoasă.

Însă prezentatorul TV a mai fost căsătorit înainte.

Mihaela Coșerariu a fost prima soție a lui Mădălin Ionescu, iar acesta a explicat care este motivul real pentru care au divorțat.

La momentul divorțului dintre Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au apărut numeroase zvonuri conform cărora Cristina Șișcanu ar fi motivul pentru care cei doi s-au separat.

La 10 ani de la divorț, prezentatorul TV a vorbit despre acel moment al vieții sale. Mădălin Ionescu neagă că actuala sa soție a fost motivul pentru care a divorțat.

„M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez’, a dezvăluit prezentatorul în emisiunea lui Mirel Curea.

Cristina Șișcanu este femeia care îl susține necondiționat pe Mădălin Ionescu. Vedeta îi iubește pe copiii prezentatorul din prima căsătorie ca și cum ar fi ai ei. Iar Mădălin apreciază enorm acest lucru: „Cristina mi-a crescut copiii’.

Cristina Șișcanu nu a ținut cont de faptul că Ștefania și Filip nu sunt copiii ei. Vedeta i-a acceptat și i-a iubit întotdeauna ca și cum ar fi mama lor biologică.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, Petra. Prezentatorul TV mai are, din căsătoria anterioară, doi copii: Ștefania și Filip.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce’, a povestit Cristina Șișcanu.

„Îi zice şi Filip, dar mai des „Pepe”. Pe Ştefania o alintă „Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea’, a mai adăugat vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata