La 89 de ani operează de 4 ori pe săptămână şi nu are de gând să se pensioneze. Faceţi cunoştinţă cu cel mai în vârstă chirurg din lume!

0 7

Ea este Alla Ilyinichna Levushkina, considerata cel mai in varsta chirurg din lume. Avand o inaltime de doar 1.40, aceasta opereaza de 5 ori pe saptamana, cocotata pe un scaun pentru a avea cea mai buna vizibilitate asupra pacientilor ei.

De-a lungul unei cariere de 67 de ani, aceasta are peste 10.000 de operatii la activ si nu are de gand sa renunte.

Aceasta povesteste ca medicina nu a fost prima ei optiune, ci geologia, insa dupa ce a citit un roman despre medici, s-a inscris la Institutul Medical din Moscova.

Alla s-a specializat in proctologie, un domeniu care se ocupa cu afectiunile intestinului si problemele rectale. Nu s-a casatorit niciodata si nu are copii, insa locuieste intr-un apartament studio, impreuna cu cele 8 pisici.

Anul acesta implineste 91 de ani, iar retragerea din medicina nu se afla pe lista ei de prioritati. Alla spune: ” “De ce altceva ar trai chirurg, daca nu sa lucreze?” Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucreaza la spitalul din orasul Kazan.

In pofida varstei sale inaintate, ea continua sa faca patru operatii pe zi.
Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici, a fost chirurg timp de 67 de ani.

In cariera sa a facut peste 10.000 de operatii si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

„Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata. Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?”, a declarat ea pentru site-ul litefm.com.

Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii. „Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult”, a spus ea simplu.

Citeste si:

Whitney Houston a fost imitata la perfectie de un copil

Un adolescent de 14 ani a uimit Australia cu vocea sa incredibila.

Jack Vidgen a incantat intreaga audienta la un concurs de talente cu o melodie extrem de dificila din repertoriul lui Whitney Houston.

Esti un super-star, i-au spus membrii juriului.

Fata de aur a industriei muzicale, Whitney, s-a născut pe 9 august. Inspirată de cântăreţii de soul din familia ei, inclusiv mama ei Cissy Houston, verişoarele ei şi naşa ei Aretha Franklin, Houston a început să cânte muzică gospel la corul bisericii din New Jersey la 11 ani.

Inspirată de cântăreţii de soul din familia ei, inclusiv mama ei Cissy Houston, verişoarele Dionne Warwick şi Dee Dee Warwick şi naşa ei Aretha Franklin, Houston a început să cânte muzică gospel la corul bisericii din New Jersey la 11 ani, scrie Mediafax.

După ce a început să cânte alături de mama ei în cluburi de noapte, în zona oraşului New York, a fost descoperită de şeful de la Arista Records, Clive Davis.

La apogeul carierei sale, Whitney Houston era fata de aur a industriei muzicale. De la mijlocul anilor 1980 până la sfârşitul anilor 1990, a fost unul dintre cel mai bine vânduţi artişti.

Vocea sa puternică, cu acorduri ce-şi aveau rădăcinile în muzica gospel, dar cu o strălucire pop, emoţiona şi cutremura publicul.

Toată lumea a văzut-o în „The Bodyguard” şi „Waiting to Exhale”, filme în care Whitney, cu trupul ei longilin desvârşit, cu ochii negrii, şi cu vocea suav-pătrunzătoare afişa zâmbetul cald şi romantic al femintităţii irezistibile.

Spre sfârşitul carierei sale, Houston a devenit, însă, personaj într-o o şocantă poveste despre drogurile care pun stăpânire pe viaţă.

Vânzările de albume au scăzut, hiturile au încetat să apară, imaginea ei odată perfectă a fost afectată de un comportament sălbatic şi apariţii în public bizare.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.