Laurențiu Cazan, un artist celebru în anii 90, este de nerecunoscut acum și s-a refugiat în credință

Laurențiu Cazan ajunsese cunoscut în toată România la începutul anilor 1990 și toată lumea îi fredona hit-ul „Say Something”.

Însă timpul a trecut iar celebritatea lui s-a stins ușor-ușor, astfel că artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acum, Laurențiu Cazan duce o viață modestă și pare să-și fi găsit liniștea în credință.

Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și sigur toată lumea își amintește piesa „Say Something”, cu care a obținut locul al doilea în finala Eurovision 1993. Pandemia, însă, l-a împiedicat să mai cânte în fața fanilor săi, așa că, la 63 de ani, celebrul artist a găsit alte variante pentru a-și câștiga traiul.

Vreme de câțiva ani, Laurențiu Cazan a fost foarte activ pe plan muzical, însă succesul său nu a durat mult și a dispărut la fel cum a apărut. La începutul anilor ’90, Laurențiu era un tânăr cu părul lung care frângea inimile fetelor cu melodiile sale. Și totuși, se pare că celebritatea nu a fost pentru el, astfel că a decis să se retragă din showbiz. Ce face și cum arată acum Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan s-a refugiat în credință

Laurențiu apărea pentru prima oară pe scena muzicii românești în 1982, fiind adorat de fetele de la acea vreme. Sincer vorbind, în trecut domnișoarele erau impresionate de tinerii cu părul lung și cu ochii albaștrii. Laurențiu a învățat singur să cânte la pian, vioară, tobe și muzicuță, mai pe scurt avea întreg pachetul.

După Revoluție, Laurențiu Cazan a plecat în Olanda, iar câțiva ani mai târziu s-a întors în România, dar din păcate succesul a dispărut. După ce a lansat ultimul album în 2003, artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata