Laurenţiu Reghecampf ar fi transferat peste 70 de milioane de euro din contul Anamariei Prodan în cel al amantei Corina Caciuc. Dezvăluiri uluitoare: „O să îi recuperez!”

Anamaria Prodan a venit cu lămuriri după ce s-a aflat care este, de fapt, averea ei. Vedeta ar avea între 40 şi 60 de milioane de euro. Totuşi, agentul de jucători asigură că suma ar fi fost mult mai mare dacă Laurenţiu Reghecampf nu ar fi transferat o sumă uriaşă din contul pe care îl avea cu ea în cel al presupusei amante Corina Caciuc. Anamaria a şi făcut plângere la poliţie şi s-a deschis un dosar penal.

Anamaria Prodan a avut o primă reacţie după ce a aflat că se află pe locul 141 în Top 300 cei mai bogaţi români, realizat de revista Capital. Impresarul a răbufnit şi a lăsat de înţeles că ar fi ocupat o poziţie mult mai bună dacă nu ar fi apărut scandalul uriaş în care este implicată alături de antrenorul Universităţii Craiova.

„141? Ahhh. Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Dacă se adeveresc cele spuse de Anamaria Prodan, cu banii care acuză că îi lipsesc din conturi, ar fi fost a 4-a cea mai bogată persoană din sportul românesc. O depăşeau numai Ion Ţiriac (1.9 – 2 miliarde de euro), Gigi Becali (325-425 milioane de euro) şi George Copos (180-210 milioane de euro). Agentul de jucători l-ar fi depăşit astfel pe Gheorghe Bosânceanu, care are o avere estimată la 130 de milioane de euro.

În condiţiile date, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-ar judeca pentru o sumă care depăşeşte 70 de milioane de euro! A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de cea care tocmai a împlinit 49 de ani. Vedeta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

„STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

„Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata