Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”

0

Laurențiu Reghecampf Jr. i-a transmis un mesaj dureros tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a postat o poză alb-negru alături de părintele său, prin care a l-a anunțat pe acesta că „a murit” pentru el.

UPDATE 14:00 Fiul lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că, de fapt, nu el a fost cel care a postat acel mesaj dur la adresa antrenorului. Aparent, contul lui a fost spart de hackeri și că aceștia au fost cei care au pus mesajul „Ai murit pentru mine”.

Evident, această acțiune a lui Bebeto e privită cu mult scepticism, dat fiind faptul că se știe cât de vehement este acesta vizavi de zvonurile de amantlâc care-l privesc pe tatăl său. Mulți cred că acesta a regretat mesajul dur postat și a inventat această scuză cu contul spart.

Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul despre de despărțirea de Anamaria Prodan, mama copiilor lui. A apărut în presă informația cum că antrenorul lde la Craiova ar urma să aibă un copil cu presupusa amantă.

Iată că, la scurt timp apare și mesajul dureros transmis de către fiul său Laurențiu Reghecampf. Bebe, așa cum îi zic părinții, scrie într-o postare în care apare alături de părintele său un mesaj dureros la adresa tatălui: „Ai murit pt. mine”

Se prea poate ca mesajul să vină ca o reacție a lui Bebe, așa cum îl știe toată lumea pe Laurențiu Reghecampf Jr., după ce tatăl său ar fi anunțat oficial despărțirea de mama lui, nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide