Laurențiu Reghecampf nu a știut că-și va reînnoi jurămintele cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan a organizat, fără știrea și aprobarea lui, ceremonia de reînnoire a jurămintelor, ce a avut loc cu puțin timp înainte de anunțarea divorțului.

În vara anului trecut, reînnoierea jurămintelor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost un eveniment monden.

După 13 ani de mariaj, cei doi alegeau să își jure iubire veșnică din nou. Un lucru de neînțeles pentru cei care le știu povestea.
Și asta pentru că încă de pe atunci existau zvonurile divorțului.

Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord cu reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan

Acum însă, pentru că se află în proces de divorț cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a ținut să clarifice și acest aspect.

În cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre evenimentului verii anului 2021,

deși a menționat că nu-și dorește să intre în subiectul divorțului prea mult și asta pentru că nu vrea să-și afecteze copilul, pe Bebe

Chiar dacă a stat retras o perioadă, acum Laurențiu Reghecampf spune că evenimentul în cadrul căruia și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria nu a fost tocmai ideea sa.

Antrenorul spune că cea care a pus toate detaliile evenimentului la punct a fost chiar cea care și acum încă îi este soție în acte. Impresara s-a ocupat de ceremonia de la biserică, de presă, de invitați, dar și de ținute, spune Reghe, fără ca el măcar să bănuiască ceea ce avea să îl aștepte.

Abia cu o seară înainte de marele eveniment, recent întors din Emirate, Laurențiu Reghecampf spune că a aflat că a doua zi urma să îi jure, din nou, iubire veșnică, mamei copilului său. În cadrul ceremoniei le-au fost alături nu mai puțin de 200 de apropiați, dar și presa, ceea ce a fost iar o surpriză pentru el.

”Știam că facem lucrul ăsta (n.r

reînnoirea jurămintelor), dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea. Clar nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Totul era pregătit”, a spus Laurențiu Reghecampf, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Mai mult decât atât, în momentul în care a aflat cu lux de amănunt ceea ce a pusese Anamaria Prodan la cale, Laurențiu i-a spus că nu este de acord cu grandiosul eveniment. Privind în urmă, Laurențiu Reghecampf spune că Anamaria Prodan ar fi organizat toată acea paradă publică pentru a-l avea ulterior, cumva, la mână.

”Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine. Ea a vrut lucrul ăsta. Eu i-am zis că nu e normal ce face, noi doar ne certam. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat. Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a mai adăugat Laurențiu Reghecampf.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata