Lavinia Pîrva, mesaj emoționantă pentru Ștefan Bănică Jr., de ziua lui de naștere. Artistul a împlinit 56 de ani Lavinia Pîrva a surprins pe toată lumea cu mesajul emoționant adresat soțului ei.–citeste in comentariu

Lavinia Pîrva a surprins pe toată lumea cu mesajul emoționant adresat soțului ei.

Lavinia Pîrva și-a surprins publicul cu o postare emoționantă în care a imortalizat iubirea pe care o poartă celebrului artist, Ștefan Bănică Jr. Ocazia este una unică, deoarece doar o dată împlinește artistul vârsta de 56 de ani.

Cunsocut pentru cei 30 de ani de creație artistică, cântărețul pare a fi în vacanță cu cele mai apropiate persoane din viața lui. Cu ocazia zilei sale de naștere, soția sa a postat o imagine care a emoționat fanii, mai ales că își arată aprecierea față de partenerul de viață.

Ei sunt căsătoriți încă din 2017, deși se cunosc de mai mult timp de atât. Fiind foarte fericiți împreună, Lavinia nu ratează nicio ocazie prin care să-și arate susținerea și dragostea față de Ștefan Bănică Jr.

Ea a postat două imagini cu partenerul de viață, una dintre acestea reflectând peisajul tropical unde probabil se află, sau se aflau. Palmierii și yahturile scumpe de pe fundal oferă suficiente detalii cu privire la experiențele prin care treci cei doi.

Imaginile au fost însoțite de un scurt mesaj din partea soției sale, prin care subliniază cât de fericită este lângă cântăreț:

„Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, caldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc!”

Vezi și: Secretul căsniciei perfecte dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Obiceiul de la care cei doi nu se abat niciodată: „Indiferent de cât suntem de ocupați…”

Mulți s-au întrebat cum reușesc cei doi să mențină focul pasiunii dintre ei, iar cu ocazia unui interviu, Lavinia a precizat foarte clar că discreția îi reprezintă:

„Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.”, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, rodul iubirii dintre ei l-a avut ca rezultat pe Alexandru, fiul lor, despre care cei doi vorbesc mereu cu cel mai mare entuziasm:

„Of, Doamne! Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii.”, a spus și Lavinia Pîrva, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri picante despre femeile din viața sa: „Au luat și de la mamele lor”

Lasă un comentariu