Lili Sandu, pe patul de spital cu mama sa. Mesajul sfâșietor al prezentatoarei TV: „L-am implorat pe Dumnezeu prin–citeste in comentariu

„În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori”

Lili Sandu a trecut prin momente inimaginabile cu mama sa la spital, după ce a aflat că s-a infectat cu coronavirus recent.

După multe rugăciuni și și mai multe lacrimi, artista a reușit să fie alături de mama sa, plecând în final cu lacrimi de fericire din incinta spitalului. Vedeta a transmis urmăritorilor ei gândurile care au măcinat-o în ultimele zile, mai ales că mama ei a fost pe aproape de a-și pierde viața.

Virusul a ajuns și la mama ei în urmă cu două săptămâni, iar din această cauză a făcut cu greu față vieții profesionale, cu toate că a dat tot ce a putut pentru a nu se vedea pe ecran cât de tare era, de fapt, afectată. Până la urmă, Lili Sandu nu s-a mai putut abține și a împărtășit cu urmăritorii ei clipele de groază.

„Sâmbătă seară, în brațele mamei mele, locul ăsta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi.. multe lacrimi, să nu mi-l ia.

Acum 2 săptămâni nenorocitul asta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acută o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus.”

Mama lui Lili Sandu a fost pe aproape de a fi intubată și ajutată să respire mecanic, însă, datorită tratamentului de care a avut parte femeia a putut fi ferită de o asemenea stare gravă:

„În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori, iar dacă se întâmplă asta pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic.
Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunăm să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea”

Ea a îndurat clipe grele prin care a trebuit să se abțină de la a-și afișa durerea în fața camerelor, dar nimeni nu știa prin ce trecea de fapt:.

„Știu, mă vedeați râzând… dar inima mea era ruptă în bucăți de durere.”

Vezi și: Lili Sandu, sacrificiile unei mame: „Noi practic nu mai existăm”. Prin ce a trecut vedeta după ce a născut

Spre final, vedeta le mulțumește doctorilor, mărturisind că se simțea lipsită de putere în fața durerilor prin care treacea propria mamă.

„Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost că niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeiași inimă..”

În cele din urmă, deși starea de sănătate a mamei ei nu este ca înainte de infectare, ea s-a stabilizat, lucru pentru care artista este foarte recunoscătoare atât Divinității, dar și cadrelor medicale care i-au administrat un tratament eficient.

„Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind… Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea va fi de lungă durata știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă.”

Lasă un comentariu