Lista şcolilor din Bucureşti care rămân închise şi după 14 septembrie

În Bucureşti, în 595 de unităţi de învăţământ va fi aplicat sistemul de hibrid, în timp ce în 24 de şcoli copiii vor învăţa online. Iată ce şcoli vor rămâne închise şi după data de 14 septembrie 2020!

Elevii din 24 de unităţi de învăţământ din Capitală vor avea doar cursuri online, iar în aproape 600 de licee, şcoli şi grădiniţe copiii vor învăţa în sistem hibrid,

Scenariu galben pentru şcoli
”S-a aprobat scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în unităţile de învăţământ din Municipiului Bucureşti prevăzute în Anexa 1, ce face parte integrantă din hotărârea Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi de către Inpectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti”, a anunţat Prefectura după şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, prezentând o listă de 595 de unităţi de învăţământ în care copiii vor învăţa în sistem hibrid, prin rotaţie.


Apreciază și distribuie !

Acest scenariu implică participarea zilnică la cursuri a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Scenariu roşu
Totodată, s-a aprobat scenariul roşu de organizare şi desfăşurare în unităţile de învăţământ din Municipiului Bucureşti în alte cinci şcoli, incluse în Anexa 2 a deciziei Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi de către Inpectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

”Unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti, care nu au fost cuprinse scenariile de la Anexa 1 şi 2, vor desfăşura procesul de învăţământ în Scenariul 3-online, potrivit Ghidului de aplicare a măsurilor din Ordinului comun nr. 5487/1494/31.08.2020 al Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi Ministrului Sănătăţii. Autorităţile locale de pe raza Municipiului Bucureşti vor asigura resursele necesare desfăşurării procesului de învăţământ”, anunţă Prefectura Capitalei, prezentând o listă de 19 şcoli şi grădiniţe.

Lista şcolilor care rămân închise:
ŞCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ PENTRU DEFICIENŢI DE VEDERE
ŞCOALA PROFESIONALĂ SPECIALĂ NR. 3
ŞCOALA GIMNAZIALĂ SPECIALĂ NR. 3
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „I. G. DUCA”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 156
GRĂDINIŢA ELECTROMAGNETICA
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „MIRCEA SÂNTIMBREANU”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „SFÂNTUL ANDREI”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 197
COALA GIMNAZIALĂ NR. 179
Liceul Particular „Onicescu-Mihoc”
ŞCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „FUNDENI”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 80
COLEGIUL NAŢIONAL „MIHAI EMINESCU”
LICEUL TEHNOLOGIC „MIRCEA VULCĂNESCU”
GRĂDINIŢA NR. 244
GRĂDINIŢA NR. 268
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 124
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „LUCEAFĂRUL”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 143
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „PETRACHE POENARU”
ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 59
COLEGIUL TEHNIC DE POŞTĂ ŞI TELECOMUNICAŢII „GHEORGHE AIRINEI”