Liviu Dragnea a devenit irelevant: Cum a ajuns să fie umilit de Vulpiţa

Audiențele postului Realitatea PLUS în intervalul difuzării interviului din penitenciar cu Liviu Dragnea au fost modeste, televiziunea fiind pe locul șase în topul general al televiziunilor și pe trei în clasamentul canalelor de știri.

În vreme ce la Dragnea se uitau 155.000 de români, serialul Vulpița de pe Antena 1 înregistra o audiență de peste 1,3 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.


Apreciază și distribuie !

De remarcat, totuși, că interviul cu fostul lider PSD a generat o audeință record pentru Realitatea PLUS, televiziune care a devenit aproape total irelevantă în ultima perioadă.

Potrivit paginademedia.ro, la nivelul întregii țări, 155.000 de români s-au uitat, în medie, în fiecare minut pe intervalul discuției Anca Alexandrescu – Liviu Dragnea. Audiența Realitatea TV a fost de peste două ori mai mare decât era înainte să înceapă interviul. În vârful de audiență, se uitau la Dragnea peste 200.000 de români (de trei ori mai mulți decât era înainte de ora 18.00).

Realitatea a fost pe locul 6 în topul programelor, într-un interval orar dominat fără drept de apel de Acces Direct, cu serialul Vulpița: 1,3 milioane de români pe post, de peste două ori mai mulți decât Pro TV (cu Ce spun Românii).