Liviu Vârciu a primit, în sfârșit, diagnosticul. Vedeta a stat mai mult timp în spital: „M-au văzut 20 de medici”

Liviu Vârciu (40 de ani) trece printr-o perioadă delicată cu privire la starea de sănătate. Vedeta de la Antena 1 se confruntă cu o răceală care nu-i mai trece și a fost nevoit să stea mai mult prin spitale în ultima perioadă pentru a-și face diverse analize și investigații medicale.

Vârciu a avut COVID-19 în luna decembrie a anului trecut.

Liviu Vârciu a fost diagnosticat cu sinuzită

Liviu a vorbit recent despre starea sa actuală de sănătate și spune că după ce multă vreme nu a putut primi un diagnostic clar din partea medicilor, acum s-a descoperit problema care i-a dat bătăi de cap în ultimele săptămâni.

“Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste pentru COVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ. Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a precizat Vârciu.

Artistul spune că a avut sinuzită în copilărie, iar în urmă cu aproximativ 10 ani a încercat un tratament “special” cu castraveți de mare, care l-ar fi scăpat temporar de problemă.

”Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite. Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare. Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, a adăugat Liviu Vârciu.

Carmina are o relație specială cu Liviu Vârciu

Carmina a împlinit, acum ceva timp, frumoasa vârstă de 19 ani, fiind o tânără la început de drum. Aceasta are o relație specială cu tatăl ei care mereu a fost grijuliu în ceea ce o privește. Liviu Vârciu s-a implicat în deciziile luate pentru fiica lui cea mare la fel cum a facut si pentru ceilalti copii. Tânăra s-a mutat în Capitală pentru studii, iar cântărețul i-a cumpărat un apartament într-o zonă de lux a Bucureștiului.

De curând, Carmina s-a distrat pe cinste la un eveniment privat de lux, unde a cântat celebrul Bogdan de la Ploiești.  Aceasta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la petrecerea respectivă, unde a fost prezent și manelistul.

Bogdan n-a stat prea mult pe gânduri și i-a repostat tinerei, pe contul lui, videoclipul postat de ea pe Instagramul ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata