Loredana Groza, un nou pictorial fierbinte. În ce ținută l-a așteptat pe Moș Nicolae

Îndrăgita artistă Loredana Groza este protagonista unui nou pictorial incendiar pentru care a primit

numeroase laude dar și critici. Vedeta a făcut o ședință foto de Moș Nicolae în care a lăsat să se vadă destul de mult.

Și dacă mulți fani au apreciat pozele cu Loredana Groza, au fost și voci care i-au reproșat că momentul ales nu a fost cel mai bun.

Artista în vârstă de 51 de ani nu se sfiește să își expună corpul în diferite ținute super-sexy, cu care să-și pună pe jar urmăritorii. De Sfântul Nicolae, artista și-a impresionat din nou fanii cu mai multe poze în ipostaze incendiare. Și totuși, respectivul pictorial nu a fost pe gustul tuturor, Loredana Groza primind și foarte multe critici.

Loredana Groza, pictorial fierbinte de Moș Nicolae
Nu doar copiii l-au așteptat pe Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Personajele cunoscute din showbiz și-au lustruit, la rândul lor, ghetuțele și au sperat la cadouri scumpe. Dintre vedetele autohtone, și Loredana Groza s-a pregătit corespunzător pentru această zi.

Pe contul de Instagram, artista a postat mai multe imagini care au strâns rapid mii de aprecieri. Încălțată cu o pereche de ghete negre, pe care le-a asortat cu un sutien sexy, dar și cu o haină de blană, Loredana Groza s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze care îți taie răsuflarea.

„În așteptarea Sfântului Nicolae. Ghetele mele sunt gata”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor, care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata