Mădălin Ionescu spune că a contractat tulpina Omicron a virsului SARS COV 2 din familie, soţia şi fiica sa fiind primele care s-au infectat.

Mădălin Ionescu, în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu Omicron

În primă fază, realizatorul TV s-a tratat acasă, însă, deoarece simptomele se agravau, a decis să meargă la spital. Mai exact, în a 11-a zi de boală, Mădălin Ionescu a ales să se lase pe mâinile medicilor de la Matei Balş. În urma investigaţiilor, a aflat că virusul i-a afectat plămânii în proporție de 15%.

Jurnalistul a povestit că nu a mai răcit de 25 de ani. După ce familia lui s-a infectat cu COVID-19, simptomatologia a început să se manifeste şi la el. Acesta a mărturisit că, în cazul lui, boala a debutat „furtunos” în urmă cu 20 de zile. În prima noapte a avut 39 de grade temperatură. Şi-a administrat antibiotic, antiviral și antitermic, iar starea i s-a ameliorat.

N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament„, a transmis Mădălin Ionescu pe Facebook.

Mădălin Ionescu, vaccinat cu schema completă

Deşi simptomatologia părea că e ţinută sub control, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută în ziua a 8-a. Trei zile mai târziu,  prezentatorul de la Metropola TV a decis că e cazul să meargă la spital.

 

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta. În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

 Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a dezvăluit jurnalistul.

Mădălin Ionescu este vaccinat cu schemă completă de cinci luni. Acest lucru şi faptul că cei din jurul lui – copilul, soţia, socri – au făcut forme uşoare ale bolii l-au determinat să lase garda jos şi să nu se protejeze cum ar fi trebuit.

Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați„, a adăugat Mădălin Ionescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata