magine rară cu mama Nadiei Comăneci. Cum arată femeia care i-a dat viață și cum se menține în formă la 80 de ani:

0

Nadia Comăneci a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine inedită cu mama ei, la vârsta de 80 de ani. Fanii acesteia au reacționat imediat.

Fosta mare gimnastă a publicat o fotografie rară cu mama acesteia, la vârsta de 80 de ani. Femeia care i-a dat viață se menține în formă și face sport de fiecare dată când poate.

Nadia Comăneci a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o fotografie alături de mama ei, cu care a emoționat pe toată lumea. Doamna Ștefania, mama Nadiei Comăneci, se menține foarte bine în formă și le-a dat tuturor o lecție despre cum să trăiești sănătos chiar și la 80 de ani.

Marea gimnastă nu împărtășește atât de des fotografii cu mama ei, fiind o prezență foarte discretă de-a lungul timpului. Însă de această dată, Nadia a ținut să le arate tuturor cât de bine se menține în formă mama ei.

Nadia a atașat și o descriere imaginii pe care publicat-o în mediul online, chiar pe contul personal de Instagram. „Mom and me on the balance beam… she is 80 and counting (Eu și mama mea, pe bârnă. Ea are 80 de ani și ceva”, a fost mesajul scris de Nadia Comăneci în secțiunea de descriere a fotografiei de pe Instagram, acolo unde este urmărită de foarte multe persoane.

Prietenii virtuali ai celebrei vedete din lumea sportului au ținut să-i transmită și ei câteva gânduri în secțiunea de comentarii. „Așa mamă, așa fiică, amândouă foarte frumoase”, „Cât de frumoasă este mama ta”, „Wow, se menține în formă”, au fost câteva dintre comentariile apreciative pe care ea le-a primit de la fani.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide