Mai multi bani pentru romani! Tichetele de masa majorate la 20 de lei. Cand vor primii angajatii bonurile de masa cu valoare mai mare

Camera Deputaților a decis valoarea tichetelor de masă! Proiectul de lege votat de către Camera Deputaților prevede ca suma tichetelor de masă să fie majorată.

In urma adoptării proiectului de lege de către Camera Deputaților, tichele de masă vor fi majorate de la 15.18 lei la 20 de lei. Proiectul a primit 267 de voturi pentru.
Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 martie celei în care actul normativ se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.


Apreciază și distribuie !

Proiectul a fost iniţiat de deputatul PSD Valeriu Steriu şi toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare s-au exprimat în favoarea acestuia, relateaza capital.ro..

Premierul Ludovic Orban a criticat, marți, decizia Parlamentului de majorare a valorii tichetelor de masă.
Întrebat cum comentează decizia Camerei Deputaților de a majora, în calitate de for decizional, valoarea nominală a unui tichet de masă de la 15,18 lei la 20 de lei, premierul a spus la Parlament: „O sa facem calculele (legate de impactul bugetar, n.red). Eu atata nerusinare si nesimtire nu am vazut in viata mea. Au respins si prorogarea termenului de intrare in vigoare a dublarii alocatiilor. Fiecare zi in care acest Parlament ia decizii este un motiv in plus sa il faca pe orice roman sa inteleaga ca este nevoie de alegeri anticipate. Nu se mai poate continua in ritmul asta. Politicile PSD au creat un deficit urias si acum continua sa ia decizii care maresc deficitul”, potrivit stiripesurse.ro