Mamei Geta i s-au umplut ochii de lacrimi când a văzut ce a făcut Beni, copilul de suflet al familiei: „Ești fericit?” Culiță a filmat totul

Mama Geta a avut o reactie exact ca a unui parinte mandru de reusita fiului sau si nu a ezitat sa stie si fanii celei mai celebre familii din tara.

Beni nu mai are nevoie de nicio prezentare deoarece a ajuns la un număr impresionant de urmăritori pe Instagram într-un timp foarte scurt, dar asta se datorează și ajutorului primit din partea familiei Sterp care îl ajuta pe băiat cu orice are nevoie.

Mai mult, pustiul le este foarte recunoscător și la rândul lui, se oferă să îi ajute la treburile casnice, lucru extrem de apreciat de mama Geta.

Beni si Mama Geta, ipostaza de senzatie in fata casei. Culita a filmat totul

Beni a ajuns la inimile tuturor fraților Sterp care îi oferă și mici recompense pentru tot ce face pentru ei. I-au organizat ziua de naștere cu baloane, pizza și tort, i-au cumpărat un telefon mobil de ultima generație, s-au ocupat de hainele pustiului și de educația lui.

I-au dat pe mana turma de oi să o păzească iar Beni se descurca de minune cu acest job.

De moș Nicolae, Beni a primit că toți copiii cadouri bucurandu-se de dulciuri și portocale așa cum spune tradiția. Însă, un lucru este cert, pustiul le-a intrat la inima celor din familia Sterp și pare că este deja că un fiu.

Beni a strans zeci de mii de urmaritori pe Instagram cu ajutorul familiei Sterp

Recent, mama Geta și Beni s-au filmat lângă o mare de galeți cu brânză proaspăt adusa de la stana. „Vinovat” de țoață munca, bineînțeles nu singur a fost Beni care a fost filmat de către Culita Sterp cum i se citea mândria în ochi pentru munca depusa.

Screenshot 20211215 170723 Facebook

Culita Sterp: „Beni, ai văzut că ai făcut mulți urmăritori, ești fericit?”

Beni:” Da…Vă mulțumesc foarte mult. Am făcut multa brânză!”
Mama Geta: „Uite cata brânză am adunat amândoi…”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata