Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

Mara Bănică, despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

0 2.791

Mara Bănică a vorbit recent despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Jurnalista consideră că problemele dintre cei doi sunt mult mai complexe decât infidelitatea și a dezvăluit ce știe despre separarea celor doi.

Invitată într-o emisiune TV, Mara Bănică a făcut afirmații uluitoare despre divorțul dintre Claudia și Bădălău. Vedeta TV a dat de înțeles că știe foarte bine ce s-a întâmplat între ei și de ce s-ar fi ajuns la despărțire.

Mara Bănică a dat detalii despre divorțul dintre Claudia și Bădălău
„Vă spun eu tot! Omul a înșelat-o pe această Claudia. Este de treabă ea. A înșelat-o cu o femeie cunoscută drept “Prințesa”. El a recunoscut această legătură. El în momentul ăsta regretă, ar vrea să se împace cu ea. Ea are niște pretenții fantastice. 15 mii pe lună, euro, un apartament luxos în care să încapă cu cei doi copii, bonă filipineză și menajeră. El sărac nu este! Nu vi se pare exagerat 15 000 de euro pe lună? Pentru creșterea a doi copii mi se pare enorm de mult”, a dezvăluit Mara.

Jurnalista a abordat și subiectul plecării din domiciliul conjugal a Claudiei, spunând: „Eu sunt convinsă că a căpăcit-o. Sunt convinsă că ea va povesti la un moment dat. Ea și-a făcut planul să plece. Ea a premeditat această plecare, sfătuită de avocați”.

Citeste si: Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare!
Cristian Cioacă ar putea ieși mai devreme din închisoare. Anunțul a fost făcut de avocata Familiei Ghinescu, Crina Radu.

Avocata angajată de familia Elodiei Ghinescu după dispariția acesteia a vorbit, într-o emisiune TV, despre eliberarea lui Cristian Cioacă.

Femeia a dezvăluit că fostul polițist îndeplinește după gratii diferite sarcini prin care i se reduc zile din pedeapsa de 15 ani pe care a primit-o în 2014.

„Cioacă muncește la bucătărie”
„Cioacă, așa cum este pedeapsa, ar fi trebuit să execute 3/4, 11 ani și 9 luni. Acolo în penitenciar muncește, nu ceva greu, la bucătărie. Am înțeles că predă cursuri altor detinuți, din toate acestea câștigă zile executate. Din surse, Cioacă peste 2 ani ar trebui sa își depună cerere pentru eliberare condiționată”, a spus avocatul Crina Radu.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în 2007, în noaptea de 29 spre 30 august. Dispariția sa a fost anunțată de soțul ei, Cristian Cioacă, abia pe 5 septembrie. Deși trupul avocatei a fost căutat luni în șir, nu a fost găsit niciodată.

Cioacă a fost condamnat definitiv în 2014, primind o pedeapsă de 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata