Marcela Fota, demolată de o colegă de breaslă! „S-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva!” –citeste in comentariu

Scandal în lumea muzicii populare! Marcela Fota, criticată dur de o altă colegă de breaslă pentru relația pe care o are cu un bărbat mult mai tânăr decât ea! Daniela Ploia a făcut declarații dure la adresa interpretei, susținând că este imoral să te cuplezi cu un „copilaș de 20 și ceva”.

Marcela Fota, acuzată de imoralitate!

Marcela Fota și-a găsit fericirea alături de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea, după ce și-a pierdut soțul în urmă cu ceva timp. De atunci, a fost criticată dur pentru diferența de vârstă dintre ei, iar acum o altă colegă de breaslă, Daniela Ploia, a luat atitudine și a făcut declarații dure la adresa ei.

Daniela a susținut că este de-a dreptul imoral pentru Marcela să se cupleze cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, mai ales că este o persoană publică și are un băiețel căruia trebuie să-i fie exemplu. Mai mult decât atât, aceasta a afirmat că era mult mai înțelept să intre într-o relație cu un bărbat mai în vârstă, care ar fi dat un exemplu pozitiv.

„Nu știu dacă dumneai mă consideră colegă, eu nu sunt atât de cunoscută. Cum eu sunt o fire directă, vocală în mediul online, la o știre cu colega mea, care după ce i-a decedat soțul s-a cuplat cu un copilaș de 20 și ceva de ani, n-am vrut s-o lovesc, pur și simplu am aruncat un comentariu. Eu am zis: «cum e o vorbă din popor, tu te duci, eu mă mărit»”, a mărturisit Daniela Ploia.

Daniela Ploia consideră că băiatul Marcelei va avea de suferit!

Marcela Fota nu a comentat încă aceste declarații, dar este clar că situația a stârnit un val de controverse în lumea muzicii populare. Urmează să vedem cum va reacționa interpreta și dacă va rămâne în relația cu iubitul său mult mai tânăr decât ea.

„Nu poți să te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat… pune-te în situația mamei băiatului. Când ești mamă, persoana publică, trebuie să ai grijă la ce exemplu dai în societate. Cred că dădea mai bine să se cupleze cu cineva mai în vârsta, decât cu un copil. Aici a fost problema, după drama pe care ai făcut-o pe la toate televiziunile, să apari… Noi, artiștii, știam de acest partener, am și văzut-o la câteva evenimente cu el. Nu judec, dar nici nu pot să aprob astfel de exemple, mai ales în cazul persoanelor publice”, a mai spus Daniela Ploia.

Lasă un comentariu