Maria și Antonio de la Mireasa, adevărul despre despărțire. Ce s-a întâmplat, de fapt, între câștigătorii sezonului 7–-citeste in comentariu

După ce în urmă cu câteva zile au postat mesaje cu subînțeles și au șters toate pozele în care apăreau împreună, Maria și Antonio au lămurit presupusa despărțire. Foștii concurenți au făcut, aseară, un live pe TikTok, moment în care au spus dacă mai sunt sau nu împreună.

maria si antonio mireasa

Maria și Antonio au lămurit zvonurile legate de un posibil divorț

Instagram

  • Maria și Antonio de la Mireasa, adevărul despre despărțire
  • Ce s-a întâmplat, de fapt, între câștigătorii sezonului 7

Maria și Antonio și-au surprins fanii, în urmă cu câteva zile, atunci când amândoi au postat mesaje triste și au șters toate pozele împreună. Cei doi păreau fericiți împreună, de aici și faptul că nimeni nu s-ar fi așteptat la o posibilă separare.

Maria și Antonio, adevărul despre căsnicia lor, după ce au dat de înțeles că nu mai sunt împreună

După toate postările prin intermediul cărora dădeau de înțeles că au probleme mari în căsnicie, Maria și Antonio au făcut un live pe TikTok, moment în care au lămurit controversele legate de presupusa separare. De fapt, la mijloc, a fost doar o farsă pentru hateri.

Așa cum bine știm, încă de pe când erau în competiție, au existat și persoane care nu au crezut în povestea lor de dragoste și erau siguri că se vor despărți imediat după ce vor părăsi competiția.

Foștii concurenți au pus la cale un plan care avea să semene tot mai mult cu o despărțire, de aici și citatele triste postate de cei doi și faptul că au șters pozele de pe Instagram în care apăreau împreună. În realitate, respectivele postări au fost ascunse și au apărut la scurt timp după ce au anunțat că formează, în continuare, un cuplu.

În live-ul făcut pe TikTok, Maria și Antonio au spus că le este bine de când formează o familie și nici vorbă de un posibil divorț. Ceea ce i-a surprins pe cei doi, în schimb, a fost valul de reacții din partea persoanelor care au crezut că nu mai sunt împreună.

Foștii concurenți s-au căsătorit civil în urmă cu aproape patru luni

Pe 10 iulie, cei doi aveau să spună cel mai hotârât „Da” din viața lor. Luna viitoare, Maria și Antonio își vor aniversa căsnicia, asta pentru că vor împlini patru luni de când s-au căsătorit civil. Cei doi au precizat în live-ul făcut pe TikTok că sunt mai fericiți ca niciodată împreună și că se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

Lasă un comentariu