Medic din Wuhan anunța: ”Există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”

Un medic care tratează bolnavii din Wuhan (reginea din China de unde a pornit virusul) a rupt tăcerea și a anunțat că nu doar persoanele în vârstă sunt afectate de virusul letal, ci și tinerii. Hu Ke a anunțat că, de fapt, virusul nu tine cont de varsta.

Declarații care desfiinteaza ceea ce știam despre acest virus

„Am analizat 70.000 de cazuri. Coronavirusul nu ţine cont de vârstă. Îi atacă pe toţi deopotrivă. Între pacienţi, mulţi sunt tineri şi majoritatea sunt de vârstă adultă. Avem şi copii printre bolnavi, dar sunt puţini. Persoanele în vârstă pot deveni rapid cazuri grave sau critice dacă sufereau deja dinainte de vreo boală, mai ales afecţiuni cardiace sau legate de tensiunea arterială. Sunt multe cazuri de decese în rândul vârstnicilor, dar există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”, a povestit Hu.


Apreciază și distribuie !

Hu Ke a tratat mii de bolnavi infectați, încă de la izbucnirea pandemiei. El a spus, potrivit Agerpres, că a văzut și tineri și copii infectați cu COVID-19, virusul netinand cont de varsta. El a făcut o analiză pe peste 70 de mii de cazuri de îmbolnărvire.

În acest moment, regiunea Wuhan este extrem de afectata

„Oraşul se află în continuare sub control strict, dar oamenii s-au obişnuit să nu mai meargă la muncă şi cu restul aspectelor pe care le implică o astfel de situaţie. Există uneori probleme psihologice, nu doar în rândul oamenilor de rând, ci şi al medicilor, pacienţilor sau persoanelor aflate în carantină. Avem însă terapeuţi care ne ajută să ne relaxăm şi să ne îmbunătăţim starea de spirit”, a mai spus medicul.