Mega Image, ore speciale de acces pentru vârstnici

În plină pandemie de coronavirus, Mega Image ia o decizie de ultimă oră care să vină în spirjinul persoanelor cu risc crescut de infectare cu virusul ucigas, cu scopul de a ajuta aceasta batranii si persoanele cu dizabilitati.

Magazinele Mega Image și Shop&Go vor avea un program special de luni, 23 martie. Astfel, în intervalul orar 07.00 – 08.00 vor avea acces în magazin doar persoanele în vârstă și cele cu dizabilități.


Apreciază și distribuie !

Vă reamintim că bilanțul zilei de 21 martie aduce vești de-a dreptul ingrijoratoare: numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus a ajuns la 367, cu 59 de cazuri noi față de ziua precedentă. Este ziua cu cele mai multe cazuri declarate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de infectare. Persoanele infectate au vârste cuprinse între 1 și 74 de ani.

La ora actuala, la terapie intensiva sunt internați 14 pacienți, iar 3 dintre aceștia sunt în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este stabila. In acelasi timp, MAE anunță că alți 4 cetățeni români au decedat în străinătate din cauza infecției cu coronavirus, numărul total ajungând la 7.