Mesajul primit de o șoferiță din Tulcea care a blocat o mașină în parcare

0

Mesajul primit de o șoferiță din Tulcea care a blocat o mașină în parcare a ajuns viral pe retelele de socializare. Șoferul furios că i-a fost blocat autoturismul, a ținut să îi transmită acesteia un mesaj pe care să îl tina minte toată viața. Lipsa locurilor de parcare devine din ce în ce mai frustranta pentru șoferi mai ales la orele de vârf.

Pentru a-și rezolva rapid problemele, unii șoferi aleg să îi blocheze pe alții.

Mesajul primit de o șoferiță din Tulcea
În această situație s-a regăsit și o șoferiță din Tulcea. Femeia a blocat autoturismul unui alt șofer, dar s-a ”pricopsit” cu un mesaj tăios. Furia bărbatului a fost stârnită și din cauza faptului că nu era pentru prima oară când se confruntă cu această situație.

„Dobitoaco! Nu e prima dată când laşi maşina aici. Dacă ai creier în cap şi nu altceva, caută altă variantă de parcare”, scria în mesaj.

Imaginea cu mesajul transmis de acesta a ajuns în presa locală, iar șoferița a ținut să îi transmită și ea la rândul ei un mesaj celui care a jignit-o.

„Bună ziua! Eu nu o să jignesc că cel care trimite și face astfel de gesturi. Dar să-l anunțați ca altădată să sune la numărul lăsat afișat în bordul mașinii.

Astfel de comportament nu este permisibil oricare ar fi împrejurarea. Locuiesc pe acea strada,născută,crescută! Cobor în nici 2 minute. Tocmai fiindcă aceasta “duduie” are BUNT SIMȚ a lăsat numărul de telefon în bord, dar se pare că acest lucru este pierdut de mult timp printre noi “oamenii”!

Și încă ceva, să facă bine să mă contacteze pentru a-mi repara daunele aduse, răutatea care l-a făcut să îmi zgârie mașină cu o cheie. Mulțumesc!”, a scris Elena pentru tulceanoastra.ro.

Ce amendă riști chiar dacă ai mașina echipată cu cauciucuri de iarnă
Mesajul primit de o șoferiță din Tulcea care a blocat o mașină în parcare a amuzat pe multa lume, însă șoferii trebuie să țină cont de faptul că mașina lor trebuie echipată pentru iarnă.

Dacă automobilul nu este echipat cu cauciuri de iarnă puteți lua o amendă destul de mare chiar și în cazul în care mașina este echipată cu cauciucuri de iarnă. Această poate ajunge până la 2900 de lei indiferent dacă ai anvelope pentru sezonul rece, ba chiar și lanțuri.

Atenție însă, puteți fi amendați cu suma de 2.900 de lei, chiar dacă aveți cauciucuri de iarnă și lanțuri! În caz că nu știați, există un aspect care te scoate din joc în sezonul rece. Această se dă în anumite cazuri, și anume când uzura anvelopelor depășește limitele admise.

În Codul Rutier este specificat în ce caz polițistul rutier îți poate reține certificatul de înmatriculare și îți poate da o amendă de până la 2.900 de lei.

Acest lucru se întâmplă atunci când anvelopele, fie ele de iarnă, vara sau all-season, sunt uzate peste limita legală. Această limita este aceeași că și în majoritatea țărilor din Europa, Asia și America de Nord. Este vorba de limita de 1,6 milimetri, impusă de legi care țîn de siguranța rutieră, standardizate la nivel mondial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata