Miere de aur: Acest antibiotic natural îți va întări sistemul imunitar

Dacă ești genul de om care preferă remediile naturale în locul medicamentele din farmacii, cu siguranță îți vor plăcea beneficiile puternice pe care le are pentru sănătate mierea aurie, care este un amestec de miere și turmeric. Acest amest este cel mai puternic antibiotic natural disponibil.


A fost folosit pentru a ajuta la ameliorarea presiunii sinusurilor, la combaterea răcelii, la combaterea gripei și la diminuarea simptomelor legate de alergie. Este un excelent stimulator imunitar cu proprietăți puternice de vindecare, iar cea mai bună parte este că conține doar două ingrediente și s-ar putea să aveți deja aceste ingrediente acasă! Combinarea acestor două superalimente vă va întări sistemul imunitar și vă va face să vă simțiți din nou 100% ca nou în cel mai scurt timp, fără toate efectele secundare ale antibioticelor.

Curcuma

 

Turmericul este un superaliment pentru o sănătate optimă. Dacă nu ai auzit încă despre acesta, este o pulbere care provine din rădăcina plantei Curcuma longa, care face parte din familia ghimbirului. Pudra este de culoare aurie și are un gust ușor piperat, amar și cald. Un compus din turmeric – numit curcumină – este un puternic antiinflamator care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Dacă sistemul tău imunitar are nevoie de un impuls, turmericul îți sare în ajutor!

Miere

 

Mierea este mai mult decât un simplu supliment dulce ce poate fi folosită la ceai sau pâine prăjită. Are mari puteri medicinale și poate fi folosită pentru ameliorarea unei varietăți de afecțiuni, inclusiv durerea în gât, tusea, presiunea sinusurilor și răceala. Însă nu uitați că nu toată mierea este la fel. Când cumpărați miere, ar fi bine să vă asigurați că alegeți o miere bună, nefiltrată, nepasteurizată, organică. Dacă o puteți cumpăra direct de la un apicultor este și mai bine. Va fi miere de cea mai bună calitate pe care o puteți cumpăra pentru a beneficia de toate beneficiile pentru sănătate din cele mai naturale ingrediente posibile.

Miere de Aur

Există mai multe versiuni diferite de a prepara mierea aurie, dar iată o rețetă simplă și ușoară a acestui remediu casnic:

Ingrediente:

100 grame de miere organică crudă
1 lingură de pudră de turmeric

Mod de preparare:

Adăugați 1 lingură de turmeric la 100 de grame de miere organică crudă.
Amestecă bine și pune mierea aurie într-un recipient de sticlă.

Cum se utilizează:

Ziua 1 – Luați 1/2 linguriță la fiecare oră în timpul zilei.
Ziua 2 – Luați 1/2 linguriță la fiecare două ore în timpul zilei.
Ziua 3 – Luați 1/2 linguriță de trei ori pe zi.

Dacă doriți să creșteți puterea acestui amestec, încercați această versiune mai puternică a amestecului de miere de aur :

Ingrediente:

1 lingură de turmeric măcinat uscat
3 linguri de otet de mere crud nefiltrat
3-4 linguri de miere crudă organică
1 lămâie, sucul și coaja
1/2 linguriță de piper negru (optional)


Mod de preparare:

Bateți turmericul într-un castron mic sau măcinați-l ușor cu un mojar și pistil până devine o pulbere fină și netedă.
Adăugați oțetul de mere, mierea, sucul și coaja de lămâie și piperul.
Se amestecă până se omogenizează.

Cum se utilizează:

Puteți alege să beți acest amestec ca tonic cald amestecând 1 lingură cu apă caldă. Puteți, de asemenea, să o întindeți peste niște pâine prăjită sau chiar peste preparatul dvs. de copt preferat sau să adăugați 1-2 linguri în sucul verde sau smoothie-ul pentru un plus de sănătate. Bucurați-vă!

Lasă un comentariu