Acasă Politică Mihai Chirica: „stânga comunistă a lui Liviu Dragnea, descurajează munca și încurajează hoția...

Mihai Chirica: „stânga comunistă a lui Liviu Dragnea, descurajează munca și încurajează hoția și corupția”

0
DISTRIBUIȚI

Mihai Chirica: „stânga comunistă a lui Liviu Dragnea, descurajează munca și încurajează hoția și corupția”

Primarul ieșean Mihai Chirica a criticat, luni, excluderea sa din PSD, pe care a calificat-o drept „un episod sinistru din filmul care reprezintă un partid mare, care și-a pierdut busola, valorile și încrederea în oameni.”

Într-un mesaj postat luni seara pe pagina sa de Facebook și adresat „prietenilor social-democrați”, Mihai Chirica l-a criticat pe șeful PSD, Liviu Dragnea.

„Politica este mereu plină de surprize neplăcute și mai ales de colegi care și-au exersat temeinic arta de a trăda. Excluderea mea din PSD este doar un episod sinistru din filmul care prezintă un partid mare, dar care și-a pierdut busola, valorile și încrederea în oameni.

Faptul că această degradare a partidului de guvernământ coincide cu acapararea formațiunii de către Liviu Dragnea și acoliții săi din Teleorman sunt convins că nu mai miră pe nimeni. Se înșală însă cei care cred că excluderea mea din PSD mă va obliga să renunț la principiile social-democrației europene moderne ori la lupta împotriva corupției.

Voi rămâne la fel de critic față de politicienii care îi păcălesc pe alegători, promițând ceva în campania electorală, dar votând altceva în Parlament, față de cei care fură, ca și față de cei care-i trădează pe cei din jurul lor.

Regret că am sprijinit politicieni care au uitat problemele Iașului imediat ce s-au văzut cu sacii în căruță, întreaga lor activitate limitându-se la a cânta osanale liderului de partid”, a scris primarul Iașiului.

El a continuat susținând că nu va mai suporta lângă el „oameni care au participat activ la elaborarea unor legi aberante ori la aplicarea unor politici naționale delirante care au golit țara de tineri, au distrus economia națională, au degradat școala românească și au deteriorat starea de sănătate a populației.

Primarul ieșean a mai continuat susținând că „stânga comunistă a lui Liviu Dragnea, dezvoltată în jurul unor interese penale și personale, descurajează munca și încurajează hoția și corupția.

„A venit timpul ca adevărații social-democrați să înțeleagă fundătura spre care îndreaptă partidul actuala conducere a PSD și să accepte că România se poate schimba în bine doar dacă avem curajul să-i trimitem acolo unde le este locul pe cei care nu știu decât să ne mintă”, a conchis el.

Citește și:

Eliminarea orei de vară, subiect în Senatul României. Primele măsuri luate de România

loading...