Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună: „Nu e doar lapte și miere între noi”

0

Mirela Vaida a spus adevărul despre relația cu soțul ei, Alexandru Vaida, cu care este împreună de 16 ani. Cei doi au împlinit 12 ani de căsnicie, în urmă cu câteva zile.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut câteva dezvăluiri despre mariajul ei cu bărbatul căruia i-a dăruit trei copii. Vedeta a vorbit despre secretele care i-au ajutat să aibă o relație atât de lungă.

Mirela Vaida, adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună

Mirela Vaida a spus adevărul despre relația cu soțul ei, după 16 ani împreună. Prezentatoarea TV și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Vedeta a dezvăluit, recent, că și-ar dori și al patrulea copil în viitorul apropiat.

Prezentatoarea de la Acces Direct a recunoscut că lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare între ea și partenerul ei de viață.

Cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol împreună și amândoi sunt fericiți de realizările lor. Mirela Vaida a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată și care a funcționat și pentru ea și soțul ei.

Mirela Vaida a recunoscut că a fost nevoită să facă și unele compromisuri pentru ca mariajul ei să funcționeze. În plus, comunicarea reprezintă un alt secret pentru o căsnicie de durată.

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni.

Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi.

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie.

(…) Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună și mergem mai departe”, a declarat Mirela Vaida

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide