Mirela Vaida a dat-o afară din emisiune: ”Ieși din studio, acum”

Mirela Vaida nu a mai suportat modul în care Veronica Stegaru vorbește cu socrii săi, asa ca a dat-o afară pe aceasta din platou.

Momentele de tensiune au fost foarte mari, iar după ce s-au văzut la București, Viorel și Veronica Stegaru au devenit cu totul alte persoane. Veronica nu s-a mai putut abține de la comentarii și le-a dat mai multe replici celor doi parinti batrani care au grijă de fiica lor, în timp ce ei sunt în Capitală. După ce Viorel le-a oferit mai mulți bani socrilor săi, părinților Veronicăi, tatăl lui a intrat în direct și l-a mustrat pentru faptul că nu trimit bani și pentru fiica lor de care au grijă.


Apreciază și distribuie !

”Îl roade invidia”, a spus Veronica în momentul în care socrul său povestea acest lucru, iar asta a enervat-o pe Mirela Vaida, motiv pentru care a rugat-o să părăsească platoul Acces Direct.

”Veronica, știi ce te rog eu pe tine în momentul ăsta… Acum ieși din studio, acum! Acum!” , a spus Mirela Vaida.

”Mă deranjează impertinența Veronicăi și felul în care vă răspunde. Nu pot tolera acest lucru, drept dovadă am scos-o și din platou că nu mai putut să o suport cum își dă ochii peste cap și ce obrăznicie poate să aibă un om” , a spus apoi Mirela.