Mirela Vaida, prima apariție cu cei trei copii, la Acces Direct. Carla, Vladimir și Tudor i-au colindat pe telespectatori

Mirela Vaida se bucură de o familie foarte frumoasă, iar astăzi, pentru prima dată prezentatoarea Acces Direct a venit la TV alături de toți cei trei copii. Micuții i-au colindat pe cei de acasă, dar au primit și cadourile de la Moș Nicolae.

Mirela Vaida le-a pregatit fanilor Acces Direct o surpriză foarte frumoasă astăzi, asta pentru că în premieră a venit cu cei trei copii ai săi la serviciu. Spre finalul ediției de azi vedeta i-a invitat în platoul TV pe Carla, Tudor și Vladimir.

Mirela Vaida, prima apariție cu copiii, la Acces Direct

Micuții au fost foarte bucuroși să o vadă pe mama lor la locul de muncă, dar și mai fericiți să fie pentru prima oară într-un platou de televiziune. Frumosi îmbrăcați, în haine populare, micuții au stat alături de mama lor și i-au colindat pe cei de acasă.

Cei trei copii ai Mirelei Vaida au cântat un colind pentru telespectatori, după care au mers direct la brad, acolo unde îi așteptau darurile primite de la Moș Nicolae.

Extrem de fericiți, Carla, Tudor și Vladimir și-au deschis imediat cadourile primite de la Moș Nicolae și au fost foarte încântați.

Mirela Vaida a lansat un colaj de colinde

Această zi a fost foarte importantă pentru Mirela Vaida, asta deoarece în urmă cu două zile vedeta a lansat și un colaj de colinde pe YouTube, special pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Cu această ocazie vedeta a reușit să cânte una dintre piese chiar la Acces Direct.

Alături de ea i-a avut și pe copiii ei, iar Carla, fetița cea mare, chiar a luat parte și în videoclipul mamei și au cântat împreună piesele pregătite pentru iarnă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata