Mirela Vaida s-a dat de gol! Prezentatoarea Acces Direct a recunoscut, fara sa vrea, că „telenovela” Vulpița de la Antena 1 este regizată

Mirela Vaida, invitată în emisiunea prezentata de Mihai Morar, a dorit să își spună încă o dată punctul de vedere referitor la ”telenovela” în care personajele principale sunt soții Stegaru din Vaslui, cu atât mai mult cu cât audiențele ”Acces Direct” sunt la cote maxime, iar România – practic – s-a împărțit în două tabere, pro și contra.

Consiliul Național al Audiovizualului a fost ”bombardat” cu reclamații de la telespectatorii satui de aparițiile Vulpiței din Vaslui pe micile ecrane.

”Este un reality show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta. Ei doi sunt reali și autentici, sunt niște personaje. Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”, a mărturisit Mirela Vaida.


Apreciază și distribuie !

Mirela Vaida: ”Aceasta este realitatea”

Mirela Vaida a repetat că ”Acces Direct” este un reality show, iar aceștia vor continua sa apara atat timp cat telespectatorii ii privesc in numar mare. Acest lucru insemnand, totuși, și că asistăm la o ”regie” bine gandita, scopul fiind doar nivelul audienței.

”Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continua. Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai declarat Mirela Vaida.