Moment de cascadorii râsului la o petrecere cu Andra. Cântăreaţa a suferit un accident din cauza lui Gigi Becali–citeste in comentariu

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, Andra Măruță (37 de ani) a făcut dezvăluiri incredibile! Solista a detaliat cum a ajuns să-și spargă dintele în urma unei petreceri private. Are legătură cu Gigi Becali!

Ce a pățit Andra când Gigi Becali a văzut-o la o petrecere

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar melodiile sale sunt extrem de iubite de toată lumea. Invitată în cadrul podcast-ului ”Da Bravo” al colegului de trust Mihai Bobonete, soția lui Măruță a povestit un moment delicat trăit la o petrecere unde era invitat și Gigi Becali.

foto: captură Youtube

Andra fusese invitată să susțină un moment artistic la petrecerea unui cazino din București. În sală se afla și latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, care a făcut un gest extrem față de solistă. Vedeta a povestit că Becali nu a recunoscut-o inițial, însă când și-a dat seama cine este, s-a dezlănțuit în toată splendoarea.

Afaceristul a luat-o în brațe în timp ce cânta

În timp ce cânta piesa „Vreau sărutarea ta” (2004), afaceristul s-a ridicat de la masă și a mers direct la cântăreață, pentru a o îmbrățișa. Momentul a fost unul neașteptat pentru Andra, care s-a lovit cu microfonul în dinte. Totuși, ea a continuat să cânte, neștiind cât de gravă este situația.

„Eram la o petrecere a unui cazino. Asta demult, nu aveam încă trupă, eram cu dansatoare. Și că tot ziceam de domnul Becali, a venit la petrecerea asta, în primă fază s-a uitat. A zis «cine o fata asta?», că eu citesc pe buze. Am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt. Pentru că îi plăcea mult melodia.

S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe și eu cum cântam, el cum m-a ridicat, eu mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele. Și de teamă, cântam tot așa. Apoi când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete dacă mai am dintele”, a povestit Andra Măruță, în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Lasă un comentariu