Moment șocant la grădina ZOO. O mamă își aruncă fiica de trei ani în adăpostul unui urs masiv

Un moment șocant a avut loc la o grădină zoologică, după ce o mamă și-a aruncat fetița de trei ani în adăpostul unui urs masiv. Individa riscă acum 15 ani de pușcărie.

Clipe șocante s-au petrecut la grădina zoologică. O mamă și-a aruncat fiica în cușca unui urs imens. Camerele de supraveghere au surpins momentul în care micuța a fost aruncată de la cinci metri înălțime.

Întâmplarea a avut loc în Tașkent, capitala Uzbekistanului, unde o mamă și-a aruncat fetița, în vârstă de trei ani, în adăpostul unui urs masiv. Camerele de supraveghere au surpins imaginile în care cea mică a fost aruncată de la cinci metri înălțime.

Clipe șocante la o grădină ZOO

Pe camerele de supraveghere se observă cum femeia o ridică pe cea mică în aer, iar următorul lucru pe care l-a făcut a fost să o arunce de la cinci metri înălțime, chiar în adăpostul unui urs masiv. Micuța nu a fost rănită de către animal, acesta a venit spre ea, a mirosit-o, apoi s-a depărtat.

Fata nu a fost rănită de animal, însă a suferit răni, în urma căderii de la cinci metri înălțime la care a supus-o mama ei.

Personalul grădinii zoologice a scos-o ursul din adăpost și a luat-o pe fetiță.

Procurorii din Uzbekistan au deschis o anchetă penală. Femeia este suspectată de tentativă de omor, iar despre ea s-a aflat că suferea de depresie și că mergea la psiholog. Dacă se va decide că este vinovată, aceasta va face 15 ani de închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata