Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de momente de senzație, de emoții puternice, de idile neașteptate, dar și de multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, care deseori le dau viață peste cap și le pun relațiile în pericol. După ce în ediția precedentă Cosmin și Julia au decis să se apropie și să se cunoască mai bine, în ediția de astăzi, Lorena și Laurențiu au făcut un pas decisiv spre împăcare și au trăit clipe romantice.

Lorena și Laurențiu, sărut pasional în Casa iubirii! Cei doi concurenți s-au împăcat și au avut parte de momente pline de tandrețe

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică, pe de o parte, Cosmin și Julia s-au întâlnit în camera roșie, unde au încercat să se cunoască mai bine, iar pe de altă parte, Lorena și Laurențiu au hotărât să mai dea o șansă relației lor și au făcut un pas important spre împăcarea mult râvnită de amândoi.

Emoționată și nerăbdătoare să îl întâlnească pe Laurențiu și să lămurească situația lor, Lorena i-a pregătit o surpriză de proporții tânărului, care a fost extrem de încântat de decorul romantic organizat în detaliu de frumoasa brunetă. Cei doi tineri au discutat despre problemele lor și au încercat să își rezolve vechile neînțelegeri. Mai mult decât atât Lorena și Laurențiu s-au reapropiat și s-au sărutat pasional departe de ochii celorlalți concurenți din Casa iubirii.

Laurențiu: Vai, ce dor mi-a fost de tine!

Lorena: Și mie!

Laurențiu: Ce am trăit noi în cunoașterea asta eu zic că este peste ce au trăit alții, sincer!(…) Toate chestiile astea urâte care s-au întâmplat între noi, eu cred că ne-au întărit! Mi-am dat seama cât de mult am nevoie de tine! Am emoții! Nu se poate așa ceva! Lângă tine chiar mă simt fericit!