Monica Anghel a primit medicamente de la Gigi Becali, după infectarea cu COVID-19: “Sunt monitorizată de medic”. Exclusiv

0

Considerată de specialiștii din domeniu cântăreața cu cea mai bună voce din România, Monica Anghel trece prin momente delicate, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că este monitorizată medical și se află sub tratament.

Primele declarații ale Monicăi Anghel, diagnosticată cu COVID-19

Familia și prietenii se asigură că interpreta are tot ce-i trebuie în această perioadă, iar Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, i-a sărit în ajutor. Omul de afaceri i-a trimis medicamente, așa cum a făcut și în cazul altor personalități sau oameni din fotbal, la scurt timp după ce a aflat că artista se află în “gherele” temutului coronavirus.

Contactată de FANATIK, Monica Anghel a dat dovadă de profesionalismul care o caracterizează și, deși se află sub tratament medicamentos și se luptă cu simptomele neplăcute specifice COVID-19, ne-a dezvăluit că nu se confruntă cu o formă complicată a bolii.

Cântăreața este convinsă că decizia de a se vaccina a fost una bună și a precizat că este prima dată când testul PCR efectuat a avut un rezultat pozitiv.

Gigi Becali i-a trimis medicamente Monicăi Anghel
“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!”, ne-a spus Monica Anghel. (Vezi și: Vedete diagnosticate cu COVID-19, în valul 4 al pandemiei. Ce simptome au avut și cum se simt acum)

Nu este prima dată când Gigi Becali își oferă ajutorul în lupta cu COVID-19. De-a lungul timpul, latifundiarul din Pipera le-a trimis medicamente și altor personalități sau oameni din lumea sportului care s-au luptat cu virusul care a făcut milioane de victime.

Victor Pițurcă, Anamaria Prodan, Marius Șumudică sau Dumitru Dragomir sunt doar câțiva dintre cei pe care Becali i-a ajutat în lupta cu SARS-CoV-2.

“M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa.

Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Victor Pițurcă, pentru AS.ro, la vremea respectivă.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide