Monica Anghel are COVID-19. Artista este vaccinată cu ambele doze: „Aveți grijă de voi”

0

Monica Anghel are COVID-19. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp. Vedeta este vaccinată cu ambele doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Mai multe vedete din România s-au infectat cu virusul SARS – CoV – 2 în ultimele zile, printre care Theo Rose, Elena Merișoreanu sau Viorica de la Clejani.

Monica Anghel are COVID-19. Artista este vaccinată cu ambele doze: „Aveți grijă de voi”

Monica Anghel are COVID-19. Cântăreața este doar una dintre vedetele care s-au îmbolnăvit în ultima vreme din cauza coronavirusului.

Artista a făcut anunțul pe paginile sale de Facebook și Instagram, în urmă cu câteva ore. Deși este imunizată cu ambele doze de vaccin, Monica Anghel nu a scăpat de virusul cu care România se confruntă de mai bine de un an și jumătate.

Interpreta a anunțat, prin intermediul unei postări, că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a postat și o fotografie și i-a îndemnat pe fani să aibă grijă de ei.

În imagine, vedeta stă întinsă în pat și poartă pe cap un batic, fără filtre și fără niciun strop de machiaj. Internauții i-au lăsat sute de comentarii pe rețelele sociale și speră ca artista să se facă bine cât mai curând.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID …Aveți grijă de voi”, a scris aceasta pe pagina ei.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide