Monica Pop spune că doctorii sunt amenințați cu moartea. „Eu am făcut plângere la poliție”

Monica Pop este unul din medicii care a avut o poziție pe care și-a susținut-o public, în marile dezbateri din sănătate, așa cum sunt vaccinarea, sau acum pandemia de coronavirus.

Medicul Monica Pop s-a poziționat de fiecare dată când a fost vorba despre o problemă de sănătate. Acum, în pandemia de coronavirus, dr Monica Pop și-a condamnat colegii care nu au făcut petiții pentru redeschiderea spitalelor, pentru neinternarea asimptomaticilor și în alte probleme din sistemul medical din cauza restricțiilor impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

Pe de alte parte, dr Monica Pop recunoaște că au fost multe situații în care prieteni medici i-au spus să nu le facă publice numele, de frică. „O prietenă bună de-a mea, care a vorbit sincer, a fost amenințată cu moartea”, a povestit Monica Pop într-un interviu pentru Cristi Brancu.


Apreciază și distribuie !

Amenințată cu moartea
Monica Pop a amintit că și ea a fost amenințată cu moartea în urmă cu aproape doi ani. „Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul CoVid”, a mai spus Monica Pop.

Monica Pop a fost amenințată cu moartea în urmă cu doi ani, după ce a susținut că șefa de primiri urgențe a spitalului s-a ămbolnăvit de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați pe care i-a consultat. „Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta”, a spus dr Monica Pop, la acel moment. Medicul a depus plângere penală la acel moment, dar vinovatul nu a fost găsit.

Vaccinul anti-CoVid nu trebuie să fie obligatoriu
Deși este o adeptă a vaccinării, dr Monica Pop nu crede în vaccinul pentru noul coronavirus. Recent, pe pagina sa de socializare, Monica Pop a avut o postare despre vaccinarea anti-COVID. „Opțional, în niciun caz obligatoriu! Vaccinul anti-CoVid, dacă va exista, trebuie să fie categoric opțional, ca și cel atigripal, că tot un fel de gripă e! În niciun caz și pentru nicio categorie de oameni NU OBLIGATORIU”, este mesajul postat de medicul Monica Pop.