Nicoleta Luciu, relație șocantă cu Sile și Nuțu Cămătaru. L-a înșelat pe fostul iubit

În cartea de care s-a ocupat Codin Maticiuc sunt povestite unele dintre cele mai importante momente din viața lui Nuțu Cămătaru.

Mulți și-au dat seama că există detalii făcute publice despre multe personaje feminine cunoscute în showbizul românesc, chiar dacă nu sunt date nume.

Ce legătură a avut Nicoleta Luciu cu Sile și Nuțu Cămătaru

Cartea ‘Dresor de lei și de fraieri’ s-a bucurat de foarte mult succes printre români încă de la lansare. Totuși, Nuțu Cămătaru a explicat că anumite detalii și nume ale personajelor feminine din showbiz au fost cenzurate pentru a nu fi atrasă antipatia din partea lor.

„Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, a mărturisit Nuțu Cămătaru la lansarea cărții despre viața sa.

Cum s-au cunoscut Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu
Cei care citesc cartea la care a lucrat Codin Maticiuc timp de cinci ani au parte de multe surprize. Nuțu Cămătaru a povestit cum a cunoscut-o pe frumoasa Nicoleta Luciu. Acesta a preferat să nu ofere foarte multe detalii despre natura relației cu aceasta.

„Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău.”, a explicat Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre femeile din viața lui
Au ieșit la iveală informații incendiare despre Nicoleta Luciu. Nuțu Cămătaru explica în 2006 că bruneta a fost una dintre cuceririle sale. Legăturile pe care vedeta le-a avut cu Nuțu și Sile Cămătaru au luat amploare în 2003, în timp ce aceasta avea o relație cu Dinu Maxer.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata