Nicoliță nu s-a uitat la bani când a venit vorba de nunta sa! Cât a scos din buzunar pentru a îl avea pe Adrian Minune la eveniment ––citeste in comentariu

Cu toate că a divorțat de Cristina Pisică, Bănel Nicoliță și-a amintit de nunta pe care a avut-o cu aceasta și cât a costat. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor două fetițe pe care le au.

Bănel Nicoliță și fosta sa soție au petrecut 12 ani împreună. După 6 ani de relație, au hotărât că este momentul să se căsătorească, iar după alți șase ani au ajuns la divorț. Cei doi s-au despărțit acum doi ani și acum fostul fotbalist, amintește de momentul în care a spus „Da” în fața altarului.

În prezent, fostul fotbalist și-a refăcut viața și are o nouă parteneră.

Cât a costat nunta lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și Cristina Pisic au avut dorința de a avea o nuntă grandioasă și au reușit să o realizeze.

Recent, fostul fotbalist și-a amintit de eveniment, rememorând momentele fericite de atunci. La nunta fostului fotbalist au participat peste 300 de invitații, care s-au distrat într-un mod deosebit. Atmosfera a fost animată de artiști de renume din scena muzicală românească.

Printre cei care au susținut recitaluri la nunta lui Bănel Nicoliță s-au numărat Constantin Enceanu, Andra și Adrian Minune.

Se pare că pentru ultimul artist menționat, fostul fotbalist a plătit 7.500 de euro, dar și ceialți artiști nu au fost plătiți mai puțin. Bănel Nicoliță a dezvăluit că a plătit 30.000 de euro pentru toți artiștii care au cântat la nunta sa.

„Lui Adrian Minune i-am dat 7.500 de euro plus dedicații. A fost cea mai frumoasă nuntă. Au fost foștii mei colegi alături de mine, au fost 300 de invitați. Am avut-o pe Andra, pe domnul Enceanu. Numai pentru muzica am plătit 30.000 de euro. Dar plicurile le-am dat înapoi celor cu care am crescut. Eu am ieșit minus la nuntă. Și la cununia civilă și la botez am ieșit pe minus. Pentru mine au fost speciale și nu regret nimic”, a declarat Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță și-a refăcut viața

După despărțirea de Cristina, Bănel Nicoliță a reușit să-și reconstruiască viața. De peste trei ani, fostul fotbalist are o relație nouă și este extrem de fericit. Partenera sa se înțelege de minune cu fiicele sportivului, iar Bănel Nicoliță nu ar putea să-și dorească nimic mai mult.

„Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem

„Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere. Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu”, declara sportivul, potrivit fanatik.ro.

Recent, Bănel Nicoliță și-a amintit de nunta pe care a avut-o și cât a costat atunci ca să îi poată avea alături pe cei mai în vogă artiști.

Lasă un comentariu