Niculina Stoican, dezvăluiri despre relația pe care o avea cu Petrică Mâțu Stoian. „Pentru mine nu a fost un prieten, ci un…” —>>

regretatul Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de numeroși artiști, oameni ce l-au îndrăgit, dar mai ales de către colegii săi de breaslă. Printre aceștia s-au numărat și Niculina Stoican care a fost profund afectată de plecarea cunoscutului interpret de muzică populară. Deoarece s-a zvonit că între ei ar fi fost un mare conflict, artista a dorit să clarifice lucrurile, astfel că a explicat în fața tuturor ce relație a avut, de fapt, cu acesta.

Colegii de breaslă, familia, dar și toți cei care l-au cunoscut pe Petrică Mâțu Stoian au trecut prin clipe devastatoare, după ce regretatul artist s-a stins din viață. Niculina Stoican se numără printre cei care i-au fost alături interpretului de muzică populară, iar recent, în cadrul unui emisiuni TV, a dorit să vorbească despre relația pe care a avut-o cu marele artist.

S-au zvonit foarte multe lucruri despre relația dintre regretatul Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican, mai ales după ce impresarul artistului a ieșit în față și a declarat ferm că cei doi se aflau într-un scandal, iar cântăreața de muzică populară îl teroriza, motiv pentru care s-ar fi pensionat.

Ei bine, astăzi, Niculina Stoican a povestit cu lacrimi în ochi, în cadrul unei emisiuni TV, că ei doi se înțelegeau foarte bine, argumentând că au plecat împreună de jos, fiind vecini, iar apoi au evoluat amândoi pe scenă. Artista a eliminat toate zvonurile despre o posibilă ceartă majoră între ei, astfel că le-a explicat tuturor că într-adevăr de-a lungul anilor au existat conflicte, însă ca în orice relație de prietenie, în niciun caz vreun scandal prin care să nu-și vorbească cu zilele.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună. Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră. (…) Din mesajele prezentate vi se pare că noi doi am i fost certați? Nu. Vreau ca oamenii să înțeleagă. Ne ciondăneam pe diverse lucruri, dar chestii normale. Niciodată sa nu ne vorbim, sa ne purtam ura sau ceva. Vă spun cu lacrimi în ochi, nu pot să cred că u o să-i mai aud vocea, glumele, râsul. Erau atâtea lucruri frumoase care se întâmplau între noi.”, a declarat Niculina Stoican în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, cu ochii în lacrimi, artista a citit ultimele mesaje pe care le-a avut cu regretatul Petrică Mâțu Stoian după ce s-a pensionat, astfel a demonstrat că ei doi nu erau certați, ci din contră, glumeau și vorbeau despre mai multe melodii.

Niculina Stoican este și în aceste momente profund îndurerată de plecarea sa la cele Sfinte, astfel că și-a găsit cu greu cuvintele să explice cât de mult a însemnat interpretul de muzică populară pentru ea.

Recen, Niculina Stoican a vorbit despre cum a primit vestea că cel care i-a fost coleg de breaslă ani buni s-a stins din viață. Vedeta a mărturisit că în tot timpul cât Petrică Mâțu Stoian a fost la spital, aceasta a ținut legătura cu sora artistului, Mia, pentru a fi mereu la curent cu ultimele detalii legate de starea de sănătate a cântărețului.

Așadar, artista a specificat că a vorbit mereu cu ruda cântărețului, iar după ce a terminat unul dintre apelurile telefonice cu aceasta, la foarte puțin timp, cineva a contacta-o și i-a spus că Petrică Mâțu Stoian a trecut în ne.ființă.

„Am sperat până în ultima clipă că toate demersurile care au fost făcute de apropiați, de ei, de familie, vor avea un rezultat bun. Din păcate, el nu a rezistat. (…) Eu vestea am primit-o, fiind la telefon, închisisem telefonul cu Mia și vorbeam cu altcineva la telefon și în timp ce vorbeam persoana respetivă mi-a spus, cum se anunță la știri că a m.urit deja. Așa am primit eu vestea.”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata