Nimeni n-a știut asta! Câți ani avea Petrică Cercel, manelistul ucis din cauza COVID-19?! Regretatul artist și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii

0

Petrică Cercel și-ar fi ținut ascunsă vârsta! Regretatul manelist s-a stins din viață din cauza infecției cu coronavirus!

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Cântărețul era foarte iubit de fanii săi, iar piesele lui au ajuns la inimile tuturor. Tatăl lui Ionuț Cercel și-a pierdut viața din cauza infecției cu SARS-COV-2, din cauza căreia a ajuns pe patul de spital, acolo unde și-a dat ultima suflare.

Petrică Cercel a fost înmormântat, recent, iar familia și prietenii apropiați l-au condus pe ultimul drum. Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, care a fost pusă în capela din cimitirul Ghencea.  „Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”,  este mesajul emoționant lăsat de Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul soțului ei.

Toți cei prezenți au îmbrăcat haine albe, în memoria regretatului artist. Singurul care a purtat o cămașă neagră a fost unul dintre cei trei fii, Florin Cercel. Printre persoanele care au venit la cimitir, să-i aducă un ultim omagiu marelui cântăreț de manele, a fost și Adi Minune, un coleg de breaslă și apropiat.

Ce vârstă avea Petrică Cercel?!

Și pentru că tinerețea n-are vârstă, mai ales atunci când vine vorba de suflet, Petrică Cercel și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii. Nimeni, dintre fanii lui și cei care-i ascultau piesele, nu ar fi știut cu exactitate câți ani are manelistul.

Totuși, într-un video postat pe aplicația TikTok, de la mormântul acestuia, se poate observa, pe cruce, anul în care s-a născut Petrică Cercel. Astfel, celebrul manelist ar fi avut 53 de ani.

Petrică Cercel a lăsat în urma lui numai suferință, durere și un gol imens în inimile celor din familia lui, dar și ale apropiaților.

Reamintim că, manelistul s-a stins din viață din cauza coronavirusului, ajungând la spital, după mult timp în care nu a băgat în seamă boala.

Screenshot 20210921 152132 Facebook

Screenshot 20210921 152118 Facebook

Screenshot 20210921 152102 Facebook

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide