Noi amănunte picante în triunghiul amoros Viorel – soția vulpiță – amantul Marian

O zi bună, două proaste pentru Veronica şi Viorel Stegaru! Dacă luni s-au bucurat la aflarea rezultatului testului poligraf, ieri, Veronica s-a simţit extrem de rău, iar Viorel ajunsese la disperare pentru că nu mai ştia cum să-şi ajute soţia.

Ei bine azi, avem o veste bombă pentru cuplul Veronica-Viorel. Pentru că Marian, fostul amant al vulpiţei, susţine că e posibil ca el să fie tatăl fetiţei pe care Veronica a născut-o, şi nu Viorel.


Apreciază și distribuie !

Marian a făcut dezvăluiri bombă, în această seară, la Acces Direct. Invitat în platou, Marian a povestit că în urmă cu trei ani, înainte ca Vulpiţa să devină mamă, cei doi s-au iubit. Marian şi Vulpiţa s-au întâlnit la un hotel, aşa cum povesteşte Marian, acolo unde ar fi avut parte de momente intime. În plus, spune Marian, la ceva timp după acel moment, Vulpiţa s-ar fi plâns că nu se simte bine, iar, ulterior, a anunţat că este însărcinată.

„Mi-a dat mesaj şi mi-a spus că nu se simte bine. Există acea posibilitate să fie copilul meu. Eu vreau să facem testul de paterniatate. Nu mi-a spus niciodată că ar fi copilul meu. Am văzut-o pe cea mică şi era încântată când îmi arăta fotografiile, de parcă eu aş fi fost tatăl copilului”, a spus Marian la Acces Direct.

Vulpiţa a recunoscut că s-a întâlnit cu Marian la hotel, însă a negat că acesta ar fi tatăl fetiţei sale.