”NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” – Campanie pe Facebook pentru limitarea cazurilor de coronavirus

Pentru cei care se plâng că trebuie să ramana la domiciliu, personalul medical de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a alăturat campaniei de pe Facebook și îndeamnă cetățenii să stea acasă, pentru a limita infectarile cu Covid-19.


Apreciază și distribuie !

”NOI suntem la muncă pentru voi! VOI stați acasă pentru noi!” este mesajul cu care s-au fotografiat cei de la Infecțioanse, dar și pompieri, ambulanțieri, asistenți sau alti salvatori care intervin pe teren în lupta cu COVID-19. Toti acestia recomandă evitarea zonelor aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere. Cel mai bine este sa evitam pe cat posibil contactul cu alte persoane.

Regulile de igiena trebuie respectate cu maxima seriozitate, este singura cale pentru a va proteja atat pe voi, cat si pe cei dragi. Folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, pentru a-i proteja pe ceilalți.