O bătrânică nevinovată, care vindea floricele pe stradă, asaltată de ‘palma grea’ a legii! I-au confiscat până și ‘marfa’…. DETALII ÎN PRIMUL COMENTARIU! 👇👇👇

Caz strigător la cer la Suceava! Pesemne că toate problemele din oraș au fost rezolvate de administrația locală! Altfel nu ne putem închipui de ce o polițistă, blondă, și, după cum se vede în imagini, cu o față de adevărată viperă, ia la țintă această bătrânică, a cărei singură șansă de supraviețuire sunt cei doi-trei lei pe florile culese cu mare trudă la vârsta ei. În timp ce Ciolacu face morală că o familie poate trăi o săptămână din cumpărături de 100 de lei, condamnând astfel românii la regimuri drastice din vremuri de tristă amintire, realitatea ne spune că nu îți ajunge nici măcar pe două zile!

Deși o trecătoare a încercat să-i trezească spiritul civic în această polițistă ruptă de realitatea din România, a cărei mare majoritate se scufundă într-o sărăcie lucie, aceasta a continuat să o amendeze pe bătrânică, și mai mult s-a luat chiar de trecătoare, amenințând-o că o va amenda și pe ea. Nu putem înțelege acest exces de zel decât prin două explicații: bătrânica încurca planurile cuiva, sau polițista a primit ordin de sus să împartă amenzi în stânga și dreapta ca o maniacă, fără milă față de oricine. I-a confiscat până și ‘marfa’, pe care bunicuța o vindea cu fabuloasa sumă (considerată de polițiști) de 1 leu bucata!

Noi sperăm că polițiștilor din Suceava le va veni mintea la cap, iar următoarea țintă vor fi baronii care fac într-adevăr găuri bugetare de milioane de euro, ce ziceți?

Lasă un comentariu