O companie medicală nu mai oferă servicii gratuite refugiaților ucraineni, pentru că majoritatea le cereau din mașini de lux

O companie medicală din România anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni,

motivând că majoritatea celor care ”au apelat gratuit la serviciile noastre au făcut-o din maşini de lux,

cu scopul de a tranzita ţara”.

OK Medical anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, argumentând că “trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile clinicii au făcut-o “din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, potrivit News.

“Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne procupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict”, scrie pe pagina de Facebook a centrului medical.

OK Medical comunică public “suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni”.

Manager: De când a început conflictul, în România au murit mai mulți oameni de Covid, decât civili în acest conflict
“Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, precizează reprezentanţii clinicii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata