O Femeie Din Braila S-A Facut De Ras Dupa Ce Si-A Comentat Singura Pozele De Pe Facebook–citeste in comentariu

O femeie din Braila a devenit virala pe internet, dupa ce a inceput sa-si lase singura comentarii, la fotografia de profil pe care o avea pe contul sau de Facebook.

Fara sa stea pe ganduri, Mioara Ilinca Bajinariu, caci asa se numeste, si-a incarcat o noua fotografie de profil, la Facebook, si a inceput…sa vorbeasca singura, scrie BZI.

O femeie din Braila a devenit virala pe Facebook
Tanti Mioara si-a lasat cateva comentarii bune in care se abordeaza ea insasi, iar mai apoi raspunde ca nu cauta

relatii. La un moment dat, vazand grozavia, un barbat i-a lasat un comentariu in care a intrebat-o ce s-a intamplat de vorbeste singura, dar raspunsul femeii a fost unul savuros. In imaginea de mai jos puteti vedea toate comentariile pe care tanti Mioara si le-a lasat de una singura, iar print screen-ul a fost postat pe grupul de Facebook „Esti din Braila daca…”, acolo unde i-a facut pe toti internautii sa rada in hohote.

O alta poveste amuzanta.
In urma cu ceva timp, o femeie care nu prea stia cum anume se foloseste Facebook-ul, a scris textul „caut vibrator ieftin” chiar pe profilul ei de pe reteaua de socializare, confundand platforma Facebook, cu Google.

Imediat dupa ce si-a dat seama de gafa facuta, femeia a continuat sa-si lase singura comentarii de genul: „Cum sterg asta? Eu am vrut sa scriu pe Google, nu aici”. Asa cum era de asteptat, povestea a devenit virala.

Lasă un comentariu